Skip to main content
Privacy Statement

Praktijk Sinds1874,

gevestigd aan de Pampuslaan 141 te Weesp, hecht veel waarde aan de privacy van onze websitebezoekers en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die van kracht is sinds 25 mei 2018.

Welke gegevens worden opgeslagen?

1. Persoonlijke gegevens:
Uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en BSN-nummer. Deze gegevens zijn nodig om facturen te kunnen sturen en contact met u op te kunnen nemen met betrekking tot behandelingen en afspraken.

2. Medische gegevens:
Deze gegevens hebben betrekking op uw klachten, zoals de aard en het verloop ervan, evenals uw algehele welzijn en medische geschiedenis. Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor de behandelingen die ik in mijn praktijk bied. Ik verstrek ze alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de behandeling en met uw toestemming.

Ik verwerk deze gegevens in overeenstemming met ons privacy- en gegevensbeveiligingsbeleid, evenals de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Bovendien houd ik me aan de wettelijke bewaartermijnen. Uw gegevens worden dus niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het verlenen van goede zorg.

Als u een contact- of aanmeldingsformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als nodig is om uw vragen volledig te beantwoorden en de nodige afhandeling te verrichten.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Praktijk Sinds1874 gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door de internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Praktijk Sinds1874 en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een schriftelijk verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door uw genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijziging privacy statement

Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. Wijzigingen worden via de website kenbaar gemaakt.

When you have adjusted the physical to it’s normal demands, nature supplies the remainder.

Dr. A.T. Still D.O.